Om Malmö Flyttjänst

Malmö Flyttjänst är en städfirma i Trelleborg och vi erbjuder städtjänster till företag såväl som till privatpersoner. Våra städtjänster baseras på de behov och önskemål som våra kunder uttrycker och det är ingenting som anses vara för lätt eller för svårt; för stort eller för litet, för vår städfirma.

Vi förstår hur svårt det kan vara att lyckas få ihop livspusslet och vi finns här för att du ska kunna prioritera lite bättre. Vi vill att det ska finnas mer utrymme i din vardag för saker som fritid, familjemys, häng med vänner och bara ren avkoppling. När du överlåter städningen åt oss så får du automatiskt mer sådan tid, samtidigt som du slipper en del av vardagsstressen.

Vi är flexibla i det att du själv får välja när du vill att vi ska komma och städa i dina utrymmen. Kanske medans du är på jobbet, så att du kan mötas av ett renstädat hem när du slutar efter en lång arbetsdag? Det är givetvis också du om avgör hur ofta du vill att vi ska städa hos dig - varje livssituation är unik och det har vi full förståelse för.

Låt oss på Malmö Flyttjänst avlasta dig genom att hålla ditt hem och/eller din arbetsplats I rent och fräscht skick - så att du får mer tid över till annat!